Hoppa till innehåll
Hem » Uppdaterad information till våra kunder om covid-19!

Uppdaterad information till våra kunder om covid-19!

Under rådande pandemi tillbringar vi mer tid hemma. Och vi tänder brasan kanske lite mer än vanligt. Så eldstaden behöver sotas, även i Coronatider. Vi vill fortsätta se till att du får trygghet hela vägen. Vi kontrollerar och rengör precis som vanligt. Det är bara vår utstyrsel som är ovanlig – och vi beter oss också lite annorlunda. Slutresultatet är dock det samma goda, som du alltid kan räkna med!

Viktigt meddelande till våra kunder angående covid 19!
Med anledning av spridningen av Coronaviruset (Covid 19) följer
A.Hj skorstensfejeri AB noga händelseutvecklingen och agerar i linje med UD:s och Folkhälsomyndighetens riktlinjer. Dessa kan förändras på kort varsel, vilket innebär att våra
rutiner kan komma att ändras fram till dess att vi besöker er.

Sotning/brandskyddskontroller kommer att fortsatt utföras med vissa undantag, tills situationen är klar i relation till faran för infektion av Corona-viruset.
Om någon får ett bud om sotning och är smittad, sitter i hemkarantän eller tillhör riskgrupperna, meddela kontoret snarast så att vi kan förhindra besöket. Om du känner dig orolig kanske ni
kan ta en promenad eller vara i angränsade rum under sotarens
besök i fastigheten.

Som företag har vi vidtagit en rad åtgärder för att skydda vår personal och kunder, samt minska risken för smittspridning. Vi använder heltäckande kläder, ansiktsmask & skyddshandskar.
Vi uppmanar all personal att vara extra noggranna med hygien, att tvätta händerna ofta, undvika att röra vid ansiktet eller ögon, samt använda skyddsmask och handskar + handsprit vid vistelse hos fastighetsägaren.


Våra anställda stannar givetvis hemma vid misstanke om sjukdomssymptom. Då även vi kan komma att drabbas av sjukdom, kan vi tvingas att avboka besök hos er med kort varsel. Vi ber er att ha överseende med detta. Vi kommer i så fall liksom nu att prioritera akuta fall.


Är det några frågor vänligen kontakta sotningskontoret:
Telefon: 0523-32160
E-post: info@skorstensfejaren.com